Transparantie voor een gezonde markt

 

De AGF-sector is versnipperd. De markt is onvoldoende transparant en prijsvorming is ondoorzichtig. Er is behoefte aan vernieuwing. Aan helderheid. Daarom heeft coöperatieve telersvereniging Best of Four een digitale marktplaats ontwikkeld: Heldere Handel.

Op dit handelsplatform komen vraag en aanbod van groenten en fruit bij elkaar. Open en transparant. Handelshuizen en telers ontmoeten elkaar online. Termijn- en dagaanbod worden verkocht op basis van prijszetting, opbod of afslag. Een module voor administratie en facturatie maakt het mogelijk om transacties direct af te wikkelen.

Onderscheidende producten, eerlijke prijzen
Kwaliteit moet worden beloond. In Heldere Handel is daarom iedere partij uniek. Aanbieders kunnen een kavel (partij) van specificaties voorzien. De digitale marktplaats is daarmee een podium voor onderscheidende producten. Er is openheid over kwaliteit. Dit biedt ruimte voor marktwerking. En eerlijke prijsvorming.

Samenwerking in de keten
Best of Four stuurt aan op samenwerking in de keten. Heldere Handel is daarom toegankelijk voor alle handelshuizen en (leden van) telersverenigingen. Wij stellen de klantvraag centraal. En werken gezamenlijk aan een gezonde markt.

Coöperatieve Telersvereniging
Best of Four U.A.
Handelscentrum ZHZ 40D
2991 LD Barendrecht
The Netherlands

+31 (0)180 622 499

 

® Best of Four 2021 | Privacy statement