×

Foutmelding

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (regel 3146 van /var/www/vhosts/studiostoute-host.nl/httpdocs/rbpa/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (regel 113 van /var/www/vhosts/studiostoute-host.nl/httpdocs/rbpa/sites/all/modules/ctools/ctools.module).

Over RBPA

René Butter Psychologisch Advies (RBPA) is een netwerkorganisatie gespecialiseerd in innovatieve maatwerkoplossingen op het gebied van human resource management, onderwijs en marketing. RBPA ontwikkelt meetinstrumenten voor de selectie van personeel, bij de begeleiding van studie- en beroepskeuze en bij customer relations management. Hierbij wordt rekening gehouden met de specifieke behoeften van de klant. Onder de handelsnaam The Mob legt RBPA zich tevens toe op het ontwikkelen van mobiele edutainment applicaties bijvoorbeeld over onderzoeksdesign. Ook voert RBPA toegepast onderzoek en data-analyse uit bijvoorbeeld op het gebied van clienttevredenheid. RBPA biedt daarnaast ondersteuning bij assessments, coaching, training. 

RBPA beschikt over een uitgebreid netwerk in de zakelijke, overheids- en onderwijswereld en is goed thuis in zowel kwantitatieve als kwalitatieve onderzoeksmethoden. Opdrachtgevers zijn onder andere Robeco Direct, Postbank, GITP, Gerritsen Adviesgroep, Het Waterhuis, Seminarium voor Orthopedagogiek, Instituut voor Psychologie Erasmus Universiteit Rotterdam, Haagse Hogeschool, Utrechtse School voor Bestuurs- en Organisatiewetenschap, TU-Delft, AMC Graduate School of Medical Sciences, Radboud Universiteit, Erasmus Research Institute of Management, Holland Casino, Centrum Maliebaan, Nyenrode Business University, Hogeschoool van Amsterdam., Hogeschool Fontys, NOA - online assessments, Star Check talent assessments, Koninklijke Academie van Beelden Kunsten en Instituut Archimedes Hogeschool Utrecht. 

René Butter is in 1994 aan de K.U. Leuven gepromoveerd op het gebied van de kwantitatieve methoden in de psychologie. Inmiddels is hij ruim 20 jaar werkzaam als trainer, coach en (loopbaan-) adviseur, zowel voor groepen als individuen. Ook is hij actief als assessmentpsycholoog en docent. Hij is Registerpsycholoog NIP/Arbeid en Organisatie. Door zijn achtergrond en ervaring is hij in staat om een goede balans te vinden tussen een rationele, wetenschappelijk verantwoorde aanpak en een meer gevoelsmatig intuïtieve benadering van menselijk gedrag in organisaties. Hij komt hierdoor tot creatieve en pragmatische maatwerkoplossingen. Sinds september 2013 is hij als hogeschoolhoofddocent (1) verbonden aan het lectoraat Methodologie van Praktijkgericht Onderzoek van Hogeschool Utrecht dat hij mede heeft opgezet.